Bereikbaarheid

OPENINGSTIJDEN
Zowel Lido, Trianon als Kijkhuis zijn dagelijks vanaf een half uur voor aanvang van de eerste film geopend. De kassa’s sluiten na de aanvang van de laatste film. Telefonisch zijn we dagelijks tussen 12:00 – 19:00 en in het weekend en tijdens vakanties tussen 10:00 – 20:00 bereikbaar. Uiteraard kun je ons ook altijd per mail bereiken via info@bioscopenleiden.nl
ROUTE
Al onze bioscopen liggen midden in het centrum op maximaal tien minuten lopen van station Leiden Centraal. Minder lopen? Er gaan ook meerdere stadsbussen per uur die nóg dichterbij komen. Je fiets parkeer je in de Waagstalling aan de Aalmarkt voor Trianon, op de Beestenmarkt tegenover voor Lido, of voor de deur van het Kijkhuis.
Klik voor Google Maps: KIJKHUIS, TRIANON of LIDO.
PARKEREN
Kom je met de auto? Parkeer dan voor Trianon op het Haagwegterrein en je wordt voor de deur afgezet met het pendelbusje (bij de parkeerkosten inbegrepen). Vanaf parkeergarage Garenmarkt loop je in een snel kwartiertje via de Breestraat/Langebrug of een toeristisch kwartiertje over het prachtige Rapenburg. (Alle routes zijn veilig en grotendeels autovrij.)
Voor Lido raden we de Morspoortgarage of parkeergarage Lammermarkt aan. Vanaf daar loop je via de Morspoortbrug en de 1ste Binnenvestgracht in 6 minuten naar Lido.
Voor Kijkhuis loop je vanaf parkeergarage Lammermarkt in 6 minuten door de steegjes en over de karakteristieke Oude Singel naar de Vrouwenkerksteeg.