EX+RA

Behind the scenes, interviews, video-essays en meer: maak je filmbezoek compleet met EX+RA! Je filmticket is de sleutel tot speciaal gecureerd bonusmateriaal van je favoriete films.

© David + Jim

ZO WERKT HET

Bestel via onze website een ticket voor een film met het gele EX+RA-label. Er zijn twee soorten bonusmateriaal: de meeste items zijn al direct na aankoop van je ticket via je Bioscopen Leiden-account beschikbaar, sommige bevatten bijvoorbeeld spoilers en maken we pas beschikbaar na je filmbezoek. In beide gevallen kun je het materiaal bekijken door in te loggen op onze website en naar de filmpagina te gaan.

Let op: het EX+RA-materiaal is alleen beschikbaar voor het e-mailadres waarmee je de tickets hebt gekocht.

BESTEL JE TICKETS AAN DE KASSA? LAAT JE MAILADRES ACHTER

Als je liever aan de kassa bestelt, zorg dan dat je je e-mailadres doorgeeft, zo kunnen we de EX+RA-content koppelen aan je gekochte ticket.

Vergeten om je mailadres achter te laten? Geen probleem! Tot uiterlijk vier dagen na aankoop van je ticket kun je onze kassa een mail sturen via info@bioscopenleiden.nl om toegang te krijgen tot het EXTRA-materiaal. Vergeet dan niet het nummer van de barcode mee te sturen of een foto van je tickets.

Met dank aan: