Huisregels

Deze voorwaarden gelden voor zowel Trianon, Lido als Kijkhuis.

Privacy

Er zal conform de privacywet met uw gegevens worden omgegaan. In geen geval zullen, zonder uw expliciete toestemming, gegevens aan derden worden verstrekt. Bij al onze locaties hangen beveiligingscamera’s. Bij wetsovertredingen kunnen de beelden hiervan gedeeld worden met de politie.

Naam en e-mailadres

Bij elke online transactie slaan we je naam en e-mailadres op om je de e-tickets toe te kunnen sturen. Soms kun je voor- of na de film een servicemail van ons ontvangen om je beter over je bezoek te informeren, maar we gebruiken je naam en e-mailadres niet voor marketingdoeleinden.

Tickets annuleren

Online gekochte tickets kunnen in de regel niet worden geretourneerd. Controleer uw aankoop daarom altijd goed voordat u afrekent.

Kijkwijzer

Wij houden ons aan de regels zoals deze zijn vastgesteld door het Nicam in de Kijkwijzer. Deze regels zijn als volgt: Volgens de wet krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

Korting

Een aangeschaft ticket met studentenkorting geldt alleen als entreebewijs in combinatie met een geldige collegekaart. Studentenkorting is geldig op maandag t/m donderdag, met uitzondering van feestdagen. 65+ korting Een aangeschaft ticket met 65+ korting geldt alleen als entreebewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. 65+ korting is geldig op maandag t/m donderdag. CJP-korting Een aangeschaft ticket met CJP-korting geldt alleen als entreebewijs in combinatie met een geldige CJP-kaart. CJP-korting is de hele week geldig.

Huisregels

Bij aanschaf van een ticket via onze website verklaart u akkoord te gaan met de onderstaande huisregels.

ENTREEBEWIJS – Iedere bezoeker dient te beschikken over een geldig entreebewijs.

AANWIJZINGEN PERSONEEL – Iedere bezoeker dient aanwijzingen van het personeel op te volgen.

CONSUMPTIES – Het nuttigen van zelf meegebrachte drink- of etenswaren is niet toegestaan.

ALCOHOL – Het nuttigen van alcohol door personen jonger dan 18 jaar is bij wet verboden. Bij twijfel zijn wij verplicht naar legitimatie te vragen.

ROKEN – In de gehele bioscoop is roken ten strengste verboden. Roken is alleen toegestaan buiten het pand. Het roken van e-sigaretten is niet toegestaan in de bioscoopzalen.

MOBIELE TELEFOON – Wij verzoeken u uw telefoon niet te gebruiken in de bioscoopzaal, in verband met zowel geluids- als lichtoverlast.

OVERLAST – Het is niet de bedoeling je zaalgenoten te storen. Houd rekening met elkaar.

LEEFTIJDSKEURING – De kijkwijzer is hierbij leidend. Bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd.

OPNAMEAPPARATUUR – Het vastleggen van zowel audio als beeld is verboden.

TICKETREDUCTIE – Alleen op maandag t/m donderdag op vertoon van een geldige studentenkaart (studentenkorting), identiteitsbewijs (65+) of CJP-kaart.

TOEGANG – Toegang tot de film is niet meer mogelijk nadat de hoofdfilm is begonnen.

Voor antwoord op al je vragen verwijzen we je graag door naar de veelgestelde vragen.