Klassieker Verwacht

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2

2015
Tickets ma 13 nov
ma 13 nov
21:30
Lido 2
Kies een datum
  • Kijkwijzer 12
  • Angst
  • Geweld

May the odds be ever in your favor.
 
 

Credits

Regie
Francis Lawrence
Cast
Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Jena Malone, Mahershala Ali, Natalie Dormer
Genre
Actie, avontuur, sciencefiction
Speelduur
137
Land
VS
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands

Storyline

Katniss komt oog in oog te staan met President Snow voor het laatste grote gevecht in deze spectaculaire finale. Panem is verzonken in een grootschalige oorlog, en samen met een groep van haar beste vrienden – waaronder Gale, Finnick en Peeta – gaat Katniss op missie met de eenheid uit District 13, terwijl ze hun leven riskeren om een moordaanslag te plegen op de president, die steeds meer geobsedeerd is geraakt met haar vernietiging. De dodelijke valstrikken, vijanden en morele keuzes die Katniss te wachten staan, zullen haar meer uitdagen dan welke arena dan ook.

Voor de die-hard-fans en iedereen die dat graag zo snel mogelijk wil worden: ter ere van het nieuwe deel THE BALLAD OF SONGBIRDS & SNAKES (te zien vanaf 16 november) duiken we weer even diep in de 2010’s en trakteren we je op de sensationele filmreeks die Jennifer Lawrence – helemaal van begin tot eind.

Meer info over deze special vind je HIER