• Kijkwijzer 16
  • Drugs
  • Geweld
  • Groftaalgebruik

‘Thelma & Louise on steroids’: Kristen Stewart in excentrieke, romantische neo-noir-thriller over verlangen, obsessie en wraak.

Credits

Regie
Rose Glass
Cast
Kristen Stewart, Katy M. O'Brian, Ed Harris, Dave Franco, Jena Malone
Genre
thriller
Speelduur
104
Land
VS, Verenigd Koninkrijk
Taal
Engels

Storyline

In een afgelegen dorp in New Mexico wordt het leven van sportschoolmanager Lou (Kristen Stewart) volledig op zijn kop gezet wanneer bodybuilder Jackie in haar sportschool verschijnt. Jackie, die werkt bij de schietbaan van Lou’s criminele vader (Ed Harris), zet alles op alles om te trainen voor de belangrijkste bodybuildwedstrijd in Las Vegas, iets waar Lou haar maar ál te graag bij helpt. Het prille maar intense liefdesgeluk krijgt echter een onverwachte wending wanneer Lou’s zus op brute wijze mishandeld wordt en in het ziekenhuis belandt. Al snel loopt alles op gewelddadige wijze uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf.

'Sexy, smerig absurdistisch universum'
NRC
'Groteske punkfantasie'
de Volkskrant
'Heerlijk onvoorspelbare trip'
VPRO Cinema

'Mega geil en mega goor'

Kirsten Stewart als mysterieuze sportschoolmanager met een hotte bodybuilder als lover in een runaway-lovestory aan de anabolen: need we say more? Nou misschien dat de sexy en gory Love Lies Bleeding je van de ene emotie in de andere smijt en NIETS aan de verbeelding overlaat.

Lees meer

'Mega geil en mega goor'
'some of y’all are gonna HATE this… and some of y’all are gonna be on the right side of history'
#1 gizmo fan 🟠🟢🔵 Letterboxd
'whole theater was lesbians, half of them showed up 20 minutes late, two girls in the row behind me had to change seats because of a love triangle situation'
Jamie Lauren Keiles 🟠🟢🔵 Letterboxd
'Not a dry seat in the house.'
Myra 🟠🟢🔵 Letterboxd
'bound (1996)’s feisty daughter'
Lucy 🟠🟢🔵 Letterboxd
'this is the most important thing that has ever happened to me'
clementine 🟠🟢🔵 Letterboxd
94% 🍅 82% 🍿
Rotten Tomatoes

Stewart: 'LGBTQ+ films should be made for the mainstream'

“We can't keep doing that thing where we tell everyone how to feel, and where we sort of pat each other on the back and receive brownie points for providing space for marginalized voices"

Read more

Stewart: 'LGBTQ+ films should be made for the mainstream'