Kids

Kung Fu Panda 4 (NL)

Tickets do 18 jul
do 18 jul
13:003DNederlands Gesproken
Lido 3
vr 19 jul
13:003DNederlands Gesproken
Lido 3
za 20 jul
13:003DNederlands Gesproken
Lido 3
Kies een datum
  • Kijkwijzer 6
  • Angst
  • Geweld

 

Credits

Regie
Mike Mitchell
Cast
Martijn Fischer (Stem), Rik Felderhof (Stem), Linda Wagenmakers (Stem), Lucretia van der Vloot (Stem), Patty Brard (Stem), Kwok One (Stem), Phi Nguyen (Stem)
Genre
familiefilm, animatie
Speelduur
94
Taal
Nederlands

Storyline

Na drie levensgevaarlijke avonturen wacht Po een nieuwe, iets kalmere roeping: hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Dat brengt wel wat problemen met zich mee. Ten eerste weet Po net zo veel over spiritueel leiderschap als over diëten. En ten tweede moet hij heel snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voor hij zijn nieuwe positie kan innemen. Om het nog erger te maken, duikt er ook nog een kwaadaardige, machtige superschurk op: de Kamelon, een kleine hagedis die de vorm van elk wezen kan aannemen. Po moet hulp zien te vinden en die vindt hij (soort van) in de vorm van de sluwe, scherpzinnige dief Zhen. Lukt het hen om de Vredesvallei te beschermen?

Ook in de originele versie:

Kung Fu Panda 4
Special

Voorpremières vanaf 15 maart!Engels Gesproken

Kung Fu Panda 4

Duur: 94
Ondertitels: Nederlands

Dit voorjaar keert Jack Black terug als Po, de onwaarschijnlijk kungfumeester terug in een hilarisch, spetterend nieuw deel van de populaire actie-comedy-franchise: Kung Fu Panda 4.

  • Kijkwijzer 6
  • Geweld
  • Groftaalgebruik