Ladies' Night Nieuw
Woensdag 6 maart!

Ladies’ Night: Buenas Chicas

Tickets wo 6 mrt
wo 6 mrt
20:30Ladies' Night
Trianon 1
Kies een datum
  • Kijkwijzer 12
  • Groftaalgebruik
  • Seks

Vamos damas! Op woensdag 6 maart brengt de nieuwe Ladies’ Night ons naar Spanje voor een romantische (??) wijnreis met de BUENAS CHICAS!

Credits

Regie
Pim van Hoeve
Cast
Susan Radder, Britt Scholte, Noël van Kleef, Robin Frings, Thijs Boermans, Juvat Westendorp, Felice Poppeliers
Genre
komedie, romantiek
Speelduur
90
Land
Nederland
Taal
Nederlands

Storyline

Billie (Susan Radder) is een superambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. Maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra (Noël van Kleef) en Coosje (Britt Scholte) op wijnreis naar het zonnige Spanje. Billie’s werkelijke doel? Haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep…

 

De Trianon Ladies’ Night: elke maand exclusieve voorpremières van de leukste feel-good-romkoms, inclusief bubbels, hapjes, kraampjes én mooie prijzen.

Iedereen is welkom. Reserveer snel je plekje voor de leukste avond van de maand!

 

Inloop vanaf 19:30 uur.