Nieuw

Sometimes I Think About Dying

Tickets do 18 jul
do 18 jul
16:00
Trianon 2
vr 19 jul
21:30
Trianon 2
za 20 jul
16:00
Trianon 2
Kies een datum
  • Kijkwijzer 12
  • Angst
  • Groftaalgebruik

De schoonheid van het leven door de ogen van Fran, die haar wereld van verbeelding en eenzaamheid verruilt voor een onverwachte vriendschap die haar hart en horizon opent.

Credits

Regie
Rachel Lambert
Cast
Daisy Ridley, Dave Merheje, Parvesh Cheena
Genre
drama
Speelduur
91
Land
VS
Taal
Engels

Storyline

De introverte Fran werkt op het kantoor van een havenbedrijfje in Oregon, omringd door collega’s waarmee ze maar moeilijk een band kan opbouwen. Om de dagen te vullen, bedenkt ze met haar rijke fantasie de meest originele manieren om te sterven. Haar eentonige, maar comfortabele bestaan wordt opgeschud wanneer Fran’s nieuwe en grappige collega Robert interesse in haar toont. Langzaam kruipt ze uit haar schulp, maar dat blijkt na al die jaren eenzaamheid moeilijker dan verwacht.
Sometimes I Think About Dying is een dromerige tragikomedie van regisseur Rachel Lambert die reflecteert op sociale angst en de menselijke behoefte aan connectie. De krachtige vertolking van Daisy Ridley en de verbluffende cinematografie zorgden voor lovende kritieken op het Sundance Film Festival, waar de film genomineerd werd voor de grote Juryprijs.

Daisy Ridley excels as shy office worker in offbeat comedy
The Guardian