Double bill Voorverkoop
Zaterdag 8 juni

Mad Max: The Full Ride

Furiosa (2024) + Fury Road (2015)
  • Kijkwijzer 16
  • Geweld

Pak ze allebei: Furiosa (2024) én tweelingzusje Fury Road (2015), van het begin helemaal tot aan het begin van George Miller’s Mad Max-saga tot nu toe. (Met de nodige pitstops.)
 
Zaterdag 8 juni, Trianon.
 

Credits

Regie
George Miller
Cast
Tom Hardy Charlize Theron Nicholas Hoult, Zoë Kravitz, Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth
Genre
Actie, avontuur, science-fiction
Speelduur
315
Land
Australië, VS
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands

Storyline

FURIOSA: A MAD MAX SAGA (George Miller, 2024)

Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa (Anya Taylor-Joy) meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus (Chris Hemsworth). Op hun tocht door de woestijn bereiken ze de Citadel, waar Immortan Joe de baas is. Terwijl de twee tirannen om de macht strijden, moet Furiosa vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis.

MAD MAX: FURY ROAD (George Miller, 2015)

In het grimmige woestijnlandschap van de toekomst is menselijkheid ver te zoeken. Wie niet gek is is gebroken, en ook als je niet gebroken bent is elk stukje leven een gevecht. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht, die de orde zouden kunnen herstellen. Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron) is inmiddels een vrouw op de overleefstand, en overleven kan alleen als de door de woestijn het vaderland uit haar kindertijd kan bereiken.