Special
In het kader van Wereld Alzheimer Dag

Brein & Bios

Op woensdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag, in dit kader organiseert het Expertisecentrum Dementie van ActiVite en Topaz  ‘Brein & Bios’. In de week van 19 tot en met 23 september draaien in Trianon elke dag twee films over dementie met op woensdagmiddag een speciale kindervoorstelling. Na afloop van de film praten we met elkaar nog even na! Alle voorstellingen zijn gratis, maar reserveer wel je stoel.

Programma

trianon
Kapsalon Romy
Special Brein & Bios Kids

De moeder van Romy moet heel veel werken. Daarom gaat Romy elke dag na school naar haar oma toe. Als je denkt dat het leuk is, dan heb je het mis. Want oma Stine heeft het heel druk met haar eigen kapsalon en is daarnaast best streng tegen Romy. Maar alles wordt anders als Romy ontdekt dat haar oma ook een hele andere kant heeft.

  • Alle leeftijden
trianon
De Liefhebbers
Special Brein & Bios

Jan en Lea, ouders van een ogenschijnlijk stabiel en liefdevol gezin, hebben hun vier kinderen opgevoed met de overtuiging dat ze hen op het echte leven konden voorbereiden door hen te leren hoe ze door moeten zetten, nooit op moeten geven en sterk moeten zijn. De kinderen konden daarmee in hun eigen leven een eind op weg komen. Maar de onderlinge relaties komen onder druk te staan als de familie wordt geconfronteerd met de ziekte van Jan.

  • Kijkwijzer 12
  • Drugs
  • Groftaalgebruik

Specials

Trianon Classics
Special Klassieker

Klassieke films in een klassieke bioscoop

Trianon Classics

read-more
Ladies’ Night
Special Ladies' Night

De leukste avond ooit? Sowieso!

Ladies’ Night

Op woensdag 19 oktober is er weer een onvergetelijke Ladies’ Night. Wij zorgen voor de rode loper, een glas bubbels, kraampjes, prijzen, lekkere Limburgse vlaai en meer!

read-more

Ervaar Trianon