Double bill Verwacht

Double bill: After We Fell + After Ever Happy

Tickets wo 24 aug
wo 24 aug
19:15
Lido
Kies een datum

Het is bijna zover: After Ever Happy! Bij ons zie je het vierde en laatste deel van deze serie vol passie als allereerste. Plus: we frissen je geheugen op met het vorige deel, After We Fell.

Credits

Regie
Castille Landon
Cast
Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Rob Estes, Arielle Kebbel, Carter Jenkins
Speelduur
240 (double bill)
Land
Verenigde Staten
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands

Storyline

Op het programma:

19:15u After We Fell

Tessa begint aan een spannend nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze is aangenomen voor een droombaan in Seattle en bereidt zich voor op haar verhuizing. Hardins jaloezie en onvoorspelbare gedrag bereiken het kookpunt en vormen een bedreiging voor hun vurige relatie. Deze intense situatie wordt nog ingewikkelder als Tessa’s vader ten tonele verschijnt en schokkend nieuws over Hardins verleden boven water komt. Tessa en Hardin staan voor een keuze: willen ze vechten voor hun liefde of gaan ze ieder hun eigen weg?

21:15u After Ever Happy

Tessa en Hardin worden gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?

Let op: tickets kopen kan alleen voor de gehele double bill. After Ever Happy is vanaf donderdag 25 augustus dagelijks bij Bioscopen Leiden te zien.

Gratis toegankelijk voor leden van Cineville!